Crafty.ro - vinzi si cumperi handmade

joi, 28 octombrie 2010

Fear-Roger Callahan(cum sa-ti invingi fricile)



Terapia Domeniului Gandirii (TFT), un sistem de vindecare cod pentru a naturii.

When applied to problems TFT addresses their fundamental causes, providing information in the form of a healing code, balancing the body's energy system and allowing you to eliminate most negative emotions within minutes and promote the body's own healing ability.
Atunci când sunt aplicate probleme TFT, adresele cauzelor fundamentale ale acestora, furnizarea de informaţii în forma unui cod de vindecare, de echilibrare a sistemului energetic al corpului va permite să eliminati emoţiile cele mai negative în câteva minute şi promoveaza capacitatea de vindecare a organismului propriu.
Specific or individual Codes are elicited through TFT's unique assessment procedures taught in Steps A, B, and C training programs.
Codurile specifice sau individuale sunt obţinute prin proceduri TFT de evaluare unic predate la etapele A, B, C şi programe de formare.

Teoria şi tratament
Callahan teoretizeaza ca atunci când o persoană crede despre o experienţă sau gând ca sunt asociate cu o problemă emoţională, ele sunt tuning la un "câmp gând." El descrie acest domeniu ca fiind "cel mai fundamental concept în sistemul TFT", declarând că "se creează un imaginar, destul de real, care ar putea genera explicatii noţiunilor noastre".
Perturbatiile sunt codificate cu precizie in informaţiile conţinute în domeniul gândirii; fiecare deformare a câmpului gândirii unei persoane este conectat la o problemă deosebită, şi este activată de gândire cu privire la această problemă. Callahan susţine că aceste perturbaţii sunt cauza principală de emoţii negative şi că fiecare perturbare corespunde la un punct de meridian pe corp. În scopul eliminarii supărararii emoţionale, Callahan sustine ca exista o anumita secvenţă precisă de puncte pe meridianul corpului,care trebuie să fie exploatat.
Callahan afirmă că procesul poate scuti o mare varietate de probleme psihologice, inclusiv tulburarea de stres post-traumatic , depresie , anxietate , dependenţă , şi fobie . O sesiune de tratament tipic durează până la cincisprezece minute, şi nu sunt repetate. Callahan a declarat, de asemenea, că TFT poate trata sau preveni probleme fizice, inclusiv fibrilatie atriala . În 1985, în prima sa carte pe TFT, el a scris că fobii specifice ar putea fi vindecate in mai putin de cinci minute.
toate cele patru abordări ulterioare ale studiului, fiind justificate.



Niciun comentariu: