marți, 10 decembrie 2013

Am prevazut totul, dar nu am evitat nimic ...

http://vimeo.com/16275866

Un FILM care trebuie sa circule non stop.
VA ROG SA VIZIONATI ACEST MATERIAL SI SA-L TRIMITETI LA CAT MAI MULTI DINTRE PRIETENII VOSTRI DIN TARA SI DIN STRAINATATE CU ACEEASI RUGAMINTE.SUNT POATE ULTIMELE MARTURII, ALE CELOR CARE AU INCEPUT SA NE PARASEASCA, ASUPRA CRIMELOR SI BARBARIILOR SAVARSITE DE UNGURI (Armata regala impreuna cu localnici unguri) IN ARDEALUL DE NORD, SUB OCUPATIA LOR IN URMA ULTIMULUI DICTAT DE LA VIENA.

 
Cum se poate avea incredere in asemenea "OAMENI" pentru a le acorda autonomie teritoriala. Ganditi-va la ce viata ii asteapta pe romanii din judetele HARGHITA, COVASNA SI MURES, daca acestia sunt lasati sa-si faca STAT in STAT si sa se razbune din nou pe romani.
DOCUMENTARUL ARE LA BAZA UN MATERIAL FILMAT CU SPRIJINUL MORAL SI FINANCIAR AL FEDERATIEI NATIONALE A ROMANILOR PERSECUTATI ETNIC "PROMEMORIA 1940-1945" fapt pentru care suntem mandri si satisfacuti. AUTOAREA FILMULUI este STUDENTA (pe atunci) MANUELA MORAR - careia nu avem cuvinte sa-i multumim si care merita toata admiratia noastra si a urmasilor nostri.
MULTUMIM DISTINSULUI JURNALIST RONCEA CARE A POSTAT MATERIALUL PE INTERNET FACANDU-L ASTFEL SA CIRCULE IN LUMEA INTREAGA. Acest material si alte date despre activitatea Federatiei noastre pot fi vizionate si pe saitul MUZEULUI NATIONAL AL REFUGIATILOR DE LA MURESENII DE CAMPIE. 
Scuze pentru insistenta celor carora le-am mai trimis eventual acest mesaj. Cu stima si consideratie din partea membrilor FNRPE "Pro Memoria 1940-1945",Barbu I. Balan (presedinte executiv) si Vasile I. Bunea (secretar general). A fost odata Transilvania - documentar 30 min.-celalalt chip al adevarului Ce-am fost, am vazut.
Ce-o mai fi, vom mai vedea, (din pacate). ..* A fost odata Transilvania - documentar ...excelent!* _ _*Direct link* <http://vimeo.com/16275866>**Acest documentar dureaza 30 minute. Urmariti-l si dati mai departe. Este important sa stim adevarul, acel adevar trait de acesti oameni.
http://vimeo.com/16275866

Niciun comentariu: