Crafty.ro - vinzi si cumperi handmade

luni, 18 noiembrie 2013

Intalnire''talentata''-membrele forumului''Hobby handemade''







Monica este o gazda foarte primitoare,este soarele in persoana si stie ea de ce spun asta.Nore,ei bine aflati ca in preajma lui Nore este asa de bine,ca atunci cand te intorci acasa dupa o lunga calatorie,atata bunatate si pace degaja in jurul ei,iar Claudia a reprezentat elementul studios al grupului.Eu eram prea bucuroasa de tot ce se se intampla si de faptul ca sunt cu ele,asa ca am fost cam imprastiata si am dus-o dintr-o uimire intr-alta de minunatiile create de ele!
Acum ...poza de grup cu mica zana a Monicai!

Acum...la munca!

Splendidul glob inceput de Nore,care ne-a impartasit tehnica ei,continuat de Claudia si terminat de mine!
Monica,te-am pus cam intr-o parte dar la ora asta...ce vrei! Deci Monica ne tot facea fel de fel, asa ca o vedeti aici la treaba!
Claudia o sa ne arate cum coase ea felicitari!Pana atunci coase romburi!

Nore ne indruma!




Singurul din grup care nu parea interesat de nimic !Supemotanul Monicai.
Acum cadourile!De la Monica!



De al Nore!

De la Claudia!


Acum...mai multe bibele de la Monica Si Nore!





Si acum povestea !
Poarta se deschide si sotul Monicai ma ia la sigur:intra ,hai ai nimerit bine!
O mandrete de ciobanesc mioritic,curios nevoie mare, da sa ma intampine,dar este trimis autoritar la locul lui,nu ca m-ar fi atatacat,caci este foarte prietenos,ci ca sa nu-mi lase urme de labute drept amintire.Imi fac intrarea direct in bratele Monicai cu care ma imbratisez strans,strans de tot,dupa care aterizez in cele atat de primitoare ale lui Nore,ca sa sfarsesc in brate cu o minune de fetita,calda si prietenoasa si fff talentata.Monica ma si pune jos,imi rasuceste o tigara si-mi da o cafea strong sa ma tina in priza,ca de la bucurie s-ar putea sa ma ebrietez si sa nu-mi gasesc capul.Iata ca ajunge si Claudia,o prezenta suava si cuminte( raportata la mine,care turuiam fara incetare).O coada de motan,ma mangaie pe picior,si motanul Monicai se aseaza la picioarele noastre gata sa participe la intrevedere.Incep schimburile de experienta care pe mine ma naucesc,ca abia mai reusesc sa bag ata in ac,sa ma uit si la Monica cum face floricele rupte parca din marul inflorit,sa urmaresc si mainile lui Nore facand cel mai frumos glob din lume,sa nu ratez nici migala Claudiei cusand acele felicitari uimitoare.Vedeti cat aveam de facut?Nici nu stiu cand a zburat timpul,nici nu stiu daca mi-a fost suficient sa vad,sa aud,sa vorbesc tot dar stiu ca am mancat o placinta cu prune buna rau,am facut poze,am ras si iar ne-am imbratisat cand ne-am luat la revedere. O fost o nebunie,una frumoasa si calda ca o zi de vara cand ploua cu soare,cand curcubeul face pod peste suflete si vantul se joaca de-a v-ati ascunselea printre tei parfumati.

2 comentarii:

lotus art spunea...

Caut butonul like dupa fiecare rand citit si sorbit pana in suflet!!!!dupa ficare fotografie minunata ! Va imbratisez si sunt atat de incantata ca acest mic miracol s-a produs .

Unknown spunea...

Te sarut Lotus!Fara forum tau nu arfi fost posibil