Ingrediente:
– 1 litru de lapte;
– 1 lingură de sare;
– 200-300 ml de smântână;
– 3 ouă;
– 1 lingură de sare;
– 200-300 ml de smântână;
– 3 ouă;
Mod de preparare:
– Puneți sarea în lapte și
dați la foc.
– Între timp bateți smântâna și ouăle.
– De îndată ce laptele începe să fiarbă, adăugați amestecul de smântână și ouă.
– Puneți la strecurat masa după ce aceasta se îngroașă separându-se de zer.
– Lăsați să se scurgă bine zerul.
– Peste câteva ore poate fi servit.
– Între timp bateți smântâna și ouăle.
– De îndată ce laptele începe să fiarbă, adăugați amestecul de smântână și ouă.
– Puneți la strecurat masa după ce aceasta se îngroașă separându-se de zer.
– Lăsați să se scurgă bine zerul.
– Peste câteva ore poate fi servit.
Dacă o să adăugați puțină
curcuma, atunci cașcavalul va avea o culoare galbenă mai pronunțată. Puteți, de
asemenea, experimenta cu diferite verdețuri, cum ar fi mărarul (atunci reduceți
ușor cantitatea de sare).
SURSA:net
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu