Crafty.ro - vinzi si cumperi handmade

duminică, 6 aprilie 2014

Nu ratati!



Dragii noștri, până se acordă și ultimele note și aflăm împreună clasamentul final, avem un anunț important: pentru week-end-ul viitor v-am făcut program, așa că abia așteptăm să vă (re)vedem, dacă vă face plăcere :)
Concret, vă invităm să participați la următoarele evenimente Spring SuperBlog 2014:shop_logo1
Sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 18, Doctor Deco, sponsor al competiției, vă invită la un workshop de aranjamente pentru masa de Paște, la magazinul din str. Blănari nr. 12 (Centrul Vechi din București). Pentru final, v-a pregătit și o surpriză.
logo spice
În aceeași zi, de la ora 22, sunteți așteptați la SuperBlog Party în Spice Club, pe Calea Victoriei nr. 21-23 (lângă Poliția Capitalei)

NH Wake up to a better world_3
Duminică, 13 aprilie, de la ora 13, hotel NH Bucharest din Bd. Mircea Vodă nr. 21, sector 3, București, va găzdui Gala Spring SuperBlog 2014 în restaurantul aflat la mezanin. Totodată, Hotelul NH Bucharest, sponsor al competitiei, vă oferă găzduire pentru noaptea de 12-13 aprilie, în limita locurilor disponibile.
Așteptăm confirmările voastre până vineri, 11 aprilie, ora 12, la adresa superblog@swissplan.biz. Accesul este permis numai pe baza confirmărilor prealabile. Vă rugăm să ne confirmați participarea explicit, pentru fiecare dintre evenimentele de mai sus. De asemenea, vă rugăm să precizați dacă aveți nevoie de cazare și dacă veniți însoțit(ă). Invitația este valabilă pentru două persoane și se adresează tuturor bloggerilor, sponsorilor si partenerilor Spring SuperBlog 2014.
radio-lynx-logoGala de premiere  Spring SuperBlog 2014 va fi transmisă live de RadioLynx.ro
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag! :)

Niciun comentariu: