marți, 13 martie 2012

Intre Mozart si Rossini (The Barber of Siberia (1998)

IF YOU WANT SEE THIS MOVIE IN ENGLISH,FRANCH AND RUSSINAN,GO TO YOUTUBE TO SEE ALL 7 PARTS!HERE IT PART I!PENTRU VIZIONAREA ONLINE A FILMULUI CU SUBTITRARE IN ROMANA, DATI CLICK PE TITLU POSTARII !


Aparent nici o legatura.Liantul:Nikita Mihalkov. Cum? Ajutat de un barbier din Siberia. Punand la un loc cu maiestria-i bine cunoscuta,iubirea,onoarea si umorul, te incanta ca de atatea ori in toate filmele lui, cu dezvaluiri despre controversatul spirit rusesc. Intr-o Rusie tarista a anilor 1885, iubirea indeamna la sacrificii,diferite ca a manifestare si nefericite ca intentii si finalizare. Detaliul romantic, acest ingredient care caracterizeaza cinematografia rusa, puncteaza momentele pline de o incarcatura emotionala tipic cehoviana.

Un el,iubind virgin si iremediabil, o ea surprinsa de aceasta iubire care nu i se mai oferise niciodata. El gata sa renunte la orice si la toate in numele iubiri, ea dispusa la orice compromis ca sa o apere. Si mai presus de toate,acea fascinanta atractie degajata de masculinitatea tipic ruseasca, acel amestec de grosolanie, vodca,onoare si sensibilitate.

Niciun comentariu: