-400g paste (de care vreti)
-4 buc dovlecei necuratati de coaja,taiati rondele subtiri
-o ceapa mai mare taiata marunt
-usturoi dupa gust
Se pun in ulei de masline sa se caleasca ceapa,dovleceii si usturoiul.Puneti capac ca sa se inabuse bine,caci dovleceii lasa apa. Cand s-au fragezit,puneti legume deshidratate(Delikat,Mirodenia,etc),chili,si doua,trei linguri de vin rosu,mai lasam cinci min.pe foc,sa se evapore alcoolul din vin si stingem focul.
Scurgem pastele de apa,le asezam intr-un vas termorezistent sau o cratita, si turnam compozitia de mai sus peste ele.Amestecam bine,optional se poate adauga braza sau cascaval ras si se dau la cuptorul incins in prealabil,circa 7,8 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu